TILAA FYYSINEN OPISKELIJAKORTTI

Fyysinen opiskelijakortti toimii digitaalisen opiskelijakortin ohella virallisena keinona todistaa opiskelijaetuoikeutesi. Saat sillä omalle opiskelijaryhmällesi kuuluvat perinteiset edut (esim. VR, Matkahuolto, Kelan ateriatuki jne.) sekä Frankin neuvottelemat alennukset.

Liittämällä fyysiseen opiskelijakorttiisi kansainvälisen ISIC-kortin saat käyttöösi kymmenet tuhannet opiskelijaedut myös ulkomailla sekä lentoyhtiöiden opiskelijahintaiset lennot koko opintojesi ajaksi. Voit liittää ISIC-ominaisuuden opiskelijakorttiisi tilatessasi opiskelijakortin maksuominaisuudella. Muussa tapauksessa voit tilata erillisen ISIC-kortin täältä.

Nyt voit halutessasi tilata erillisen Aktian MasterCard Gold -luottokortin opiskelijakortin tilauksen yhteydessä! MasterCard Gold -kortilla saat joustoa ja turvaa arkeesi ja säästät 15,10 € valitsemasi opiskelijakortin hinnasta. Pakettitarjouksen saadaksesi sinun on tilattava opiskelijakortti ja MC Gold -kortti. Huom! Sinulla ei tarvitse olla opintopisteitä tai työsuhdetta saadaksesi MC Gold -luottokortin!

Huom! Saat Frankin alennukset käyttöösi myös ennen Frankin perustamista tilatulla opiskelijakortillasi (esim. Lyyra tai Antenna) - riittää, että kortissasi on voimassaoleva lukuvuositarra.

Valitse oma opiskelijaryhmäsi ja lue lisää eri korttivaihtoehdoista!

Sulje

Hyödyntääksesi Frankin alennuksia, sinun täytyy rekisteröityä palveluun. Tämä ei tarkoita opiskelijakortin tilaamista.

Rekisteröityäksesi sinun täytyy olla läsnä oleva opiskelija ja oman opiskelijajärjestösi jäsen. Opiskelija-statuksesi tarkistetaan automaattisesti aina kirjautuessasi palveluun.

TAI KIRJAUDU

Sulje
Sulje