STUDIEKORTET

OBS! Om dina studier börjar på hösten 2017, var vänlig och beställa ditt kort fr.o.m. den 1 juli 2017! :)

Studiekortet (fysisk eller digitalisk) är det enda sättet att bevisa din studierätt i Finland. Med studiekortet kommer du åt alla förmåner som är avsedda för din studerande grupp, så som de traditionella studeranderabatterna (t.ex. tåg och buss, rabatt på studentrestauranger och studerandehälsovård).

Med ett internationell ISIC-kort får du utöver de inhemska förmånerna även tiotusentals rabatter i över 130 länder samt studentprissatta flyg av Finnair och andra flygbolag. ISIC-egenskap kan anslutas till ett studiekort med betalfunktion. En digital ISIC-kort kan också köpas i Frank App.

Nu kan du beställa ett Mastercard Gold kreditkort av Aktia bank samtidigt med ditt studentkort! Med Mastercard Gold-kortet får du flexibilitet och säkerhet till dina dagliga behov och även få en € 15,10 rabatt på priset på ditt studentkort, när du väljer MC Gold tillsammans med beställningen av ditt studentkort. Observera att du inte behöver studiepoäng eller vara i ett anställningsförhållande för att få ett MC Gold-kreditkort!

Obs! Du kommer åt Franks förmåner också med ditt nuvarande studiekort (t. ex. Lyyra eller Antenna)– det räcker att du har en giltig läsårsdekal.

Välj din egen studerandegrupp och läs mer av de olika kortalternativ!

Stäng

För att få full tillgång till Franks studierabatter måste du registrera dig hos denna webbtjänst. Registreringen innebär inte beställande av studiekort.

För att kunna registrera dig måste du vara en närvaroanmäld studerande och medlem i din egen studentkår, vilket granskas automatiskt varje gång du loggar in.

ELLER LOGGA IN

Stäng
Stäng