STUDIEKORTET

Hejsan studerande i Universitet eller Yrkeshögskolan!

Studiekortets beställningar är på paus på sommaren, och kommer att fungera igen i juli. Då kommer vi att ha ett mer mångsidigt urval, och till och med ett helt gratis kort

Är du närvarande studerande i våren 2017 och medlem i din student- eller studerandekår?. Ladda ner Frank App och skapa ett digitalisk studiekort på bara några minuter och njut av studentens fördelar också under sommaren. I Frank App kan du också köpa en digitalisk ISIC-licens för bara 3 euro (giltigt ett år) och njut av studentförmåner även utomlands.

Om du vill beställa Aktias Mastercard Gold -kreditkort, kan du göra det här

Börjar dina studier på hösten 2017? Du kan beställa ditt kort från och med juli, och kortet kommer att levereras i augusti. Du kan ta Frank App i bruk också i augusti.

Vill du bli meddelad när du kan beställa ett studentkort igen? Lämna oss din e-postadress!

Stäng

För att få full tillgång till Franks studierabatter måste du registrera dig hos denna webbtjänst. Registreringen innebär inte beställande av studiekort.

För att kunna registrera dig måste du vara en närvaroanmäld studerande och medlem i din egen studentkår, vilket granskas automatiskt varje gång du loggar in.

ELLER LOGGA IN

Stäng
Stäng